Mobile responsive

We leven in het mobiele tijdperk. Maar liefst 60% van de websites worden tegenwoordig via een telefoon of ander mobiel apparaat bezocht. Hier mag u natuurlijk niet op achter blijven lopen. Het is tegenwoordig een must dat uw website mobile responsive is. Hierdoor is de gebruiksvriendelijkheid een stuk aangenamer en hebben de klanten dus een betere ervaring op uw website.

Bij Pencil 2 Pixel is responsive design een van de hoogste prioriteiten. Dit omdat de gebruiksvriendelijkheid van een website dan veel beter is en omdat u met een responsive website ook veel beter gevonden wordt in de Google zoekmachine. Dit hoor bij het SEO (Search engine optimisation) gedeelte van het realiseren van een website.

Uw huidige niet mobile responsive?

Is uw website niet mobile responsive? Wij zorgen ervoor dat uw website mobile responsive gemaakt word voor de ultieme gebruikservaring van uw klanten. Heeft u vragen over mobile responsive design? Neem dan contact met ons op.

Portfolio

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

Offerte aanvragen

Heeft u al voldoende informatie? Vraag dan direct een offerte aan.

Andere online diensten

De onderstaande kopjes zijn diensten die worden geleverd of kunnen worden toegevoegd bij het website pakket van Pencil 2 Pixel. De diensten zijn ook toe te voegen aan uw huidige website zodat deze fris en up to date blijft!

Website ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Social Media

Onderhoud & Restyle

Mobile Responsive

Wordpress