SEO

Om uw product of dienst goed te kunnen verkopen, is het belangrijk om goed gezien en gevonden te worden. Op het web is dat SEO (search engine optimisation). Voor iedere website die Pencil 2 Pixel ontwikkelt, voeren wij een aantal stappen uit om uw website zo hoog mogelijk in zoekmachines te laten verschijnen.

Dit doen wij door middel van belangrijke woorden in uw content, afbeeldingen, opbouw van de website en bijvoorbeeld social media. Hierdoor verschijnt uw website hoger in zoekmachines waardoor u meer online bezoekers en dus potentiële klanten krijgt.

Een goed social media netwerk opbouwen?

Wilt u beginnen met een social media campagne? Pencil 2 Pixel verzorgd uw social media activiteiten zodat uw bezoekers altijd op de hoogte blijven van veranderingen en vernieuwingen. Ook integreren wij uw social media netwerken in uw website voor nog een beter resultaat.

Portfolio

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

Offerte aanvragen

Heeft u al voldoende informatie? Vraag dan direct een offerte aan.

Andere online diensten

De onderstaande kopjes zijn diensten die worden geleverd of kunnen worden toegevoegd bij het website pakket van Pencil 2 Pixel. De diensten zijn ook toe te voegen aan uw huidige website zodat deze fris en up to date blijft!

Website ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Social Media

Onderhoud & Restyle

Mobile Responsive

Wordpress