Website ontwikkeling

Pencil 2 Pixel uit Nijmegen is een multimedia bedrijf dat zich focust op online media. Pencil 2 Pixel levert het totale pakket als het gaat om websites. Dit is waar wij mee begonnen zijn en ook altijd mee door zullen blijven gaan.

De webdevelopers van Pencil 2 Pixel beginnen met het maken van een ontwerp, gaan daarna over naar de realisatie van het ontwerp. Dit verhaal eindigt met het onderhouden van uw website zodat deze altijd up-to-date blijft en u van al uw zorgen over de online marketing van uw bedrijf af bent.

Uw website in een nieuw jasje?

Heeft u een boost voor uw huidige website nodig? Ons team is in staat uw huidige website te restylen, verder te ontwikkelen en/of mobile responsive te maken. Ieder onderdeel kan worden aangepast en er kunnen onderdelen worden toegevoegd.

Een nieuwe webshop?

Een nieuwe webshop? Pencil 2 Pixel zal alles voor u in elkaar zetten waarna u zelf artikelen toe kunt voegen. Lees hier meer over het realiseren van uw nieuwe webshop.

Portfolio

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

Offerte aanvragen

Heeft u al voldoende informatie? Vraag dan direct een offerte aan.

Andere online diensten

De onderstaande kopjes zijn diensten die worden geleverd of kunnen worden toegevoegd bij het website pakket van Pencil 2 Pixel. De diensten zijn ook toe te voegen aan uw huidige website zodat deze fris en up to date blijft!

Website ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Social Media

Onderhoud & Restyle

Mobile Responsive

Wordpress