Zichtbaar zijn op het web of verkopen in een webshop

Dat is niet meer weg te denken uit deze tijd. Wij verzorgen jouw online visitekaartje van pencil to pixel in de vorm van je eigen website. Daarnaast zorgen we er samen voor dat uw producten online in de schappen liggen, klaar om verkocht en verscheept te worden. 

Kom bij ons koffie drinken, dan kijken we samen wat  wij voor jouw business kunnen betekenen.

Ons aandod

Website en webshop

Website

De door ons geleverde website is overzichtelijk, uitnodigend en prikkelt de zintuigen. Dat alles zonder poespas, niets mag afleiden van jouw dienst of product. Ook moet je website goed schaalbaar zijn voor alle mobiele apparaten. Uiteraard richten wij het eindresultaat daar op in.

Webshop

Steeds meer fysieke winkels verdwijnen en pakketbezorgers krijgen het steeds drukker. “Verkoopt u ook online?” Want zeg nu zelf, wat is er makkelijker dan shoppen vanuit het comfort van je eigen omgeving. Pencil 2 Pixel ontwikkeld jouw nieuwe webshop, geoptimaliseerd voor zowel koper als verkoper. Orders met zo min mogelijk clicks. 

Ons aandod

Inbegrepen

Mobile responsive

Telefoon, tablet of smartwatch. Uw webshop doet het goed op ieder scherm: uw website is mobile responsive. 

Google vindbaar (SEO)

Wij zorgen ervoor dat je het maximale uit je website weet te halen door uw vindbaarheid te vergroten. Al onze producten zijn geoptimaliseerd met het oog op vind- en zichtbaarheid. 

Beveiligd (SSL)

Iedere website en webshop moet beveiligd zijn. Data van bezoekers, daar moet goed mee om worden gegaan. Standaard wordt er een SSL certificaat geïnstalleerd op jouw domein. 

Wettelijke vereisten

Al onze producten voldoen aan de wettelijke vereisten (SSL, cookiemeldingen, AVG etc.)

Snelheid

We zorgen ervoor dat je website altijd binnen no-time geladen is. Tijd is een kostbaar goed op het web, samen benutten we iedere milliseconde. 

Hosting (optioneel)

Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om de hosting uit handen te nemen. Hier vertellen we u graag persoonlijk over. 

Software

Hier bouwen wij website's en webshops mee.

Shopify is geavanceerde webwinkel software, voordelig ingericht op marketing. Het domein shopify is een van de meest gebruikte domeinen ter wereld. Pencil 2 Pixel noemt zich met trots partner van Shopify.
Webflow is een online CMS systeem gefocust op gebruikersgemak. Iedereen kan er mee werken. Onze eigen website is hier ook mee gemaakt.
WordPress is een content management system (CMS). Beknopt samengevat: what you see is what you get. Met andere woorden, je klikt, je tikt, je slaat het op en het staat online. Met Wordpress kan er vanalles gecreeerd worden, van one-page website tot volwaardig webshop. De keuze is reuze.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Kom gerust langs op ons kantoor in Nijmegen. De koffie staat altijd voor je klaar.