Ik wil een nieuwe webshop

Op zoek naar een nieuwe webshop? Ik bouw een veilige en converterende webshop voor jouw producten!

 • Icoon checkmark
  Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Icoon checkmark
  WooCommerce en Shopify Specialist
 • Icoon checkmark
  Goed converterende webshops
 • Icoon checkmark
  Gegarandeerd altijd online met je webshop

Benieuwd wat Pencil 2 Pixel voor je kan betekenen?

Ik wil een webshop - uittekenen framework - Pencil 2 Pixel

Jouw nieuwe webshop krijgt alle aandacht

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe webshop? Dan ben je bij Pencil 2 Pixel aan het juiste adres. Bij mij ben je verzekerd van persoonlijk contact. Daarnaast ga ik niet voor snelle webshopjes: het liefst bied ik je een langdurige samenwerking aan. Wat krijg je terug voor al die aandacht? Een webshop waarvan je zeker weet dat deze bij jouw bedrijf en jouw doelgroep past.

Jouw nieuwe webshop krijgt alle aandacht - klant gesprek

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus zijn écht goede webshops altijd specifiek voor jouw bedrijf gemaakt. Ik codeer niet ieder onderdeel apart, maar gebruik blokken. Zo blijft jouw webshop flexibel en schaalbaar. Je vindt geen ingewikkelde code waar je niks mee kunt, maar een uniek ontworpen webshop die logisch in elkaar zit.

Ik bouw webshops zonder onnodige codes of functies. Zo ben je verzekerd van snelle laadtijden, en daar worden jouw klanten blij van. Wist je dat kopers al afhaken als een webshop langer dan 3 seconden moet laden?

Investeer in een snelle webshop en behaal je conversiedoelen.

Maak voor mij een webshop
Pencil 2 Pixel in gesprek met klanten - klantrelaties

We werken met de beste software:

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops op maat, gebouwd in WordPress in combinatie met WooCommerce of Shopify. Met mijn uitgebreide ervaring in e-commerce begrijp ik precies wat nodig is om jouw producten succesvol te verkopen. Bij mij ben je verzekerd van eerlijk advies.

Shopify?

Waarom Shopify?

 • Icoon checkmark
  Gebruiksvriendelijke interface
 • Icoon checkmark
  Intuïtieve tools voor productbeheer, betalingsverwerking en verzending
 • Icoon checkmark
  Gemakkelijk opschalen

Kortom: Shopify is ideaal voor startende ondernemingen, maar kan ook heel eenvoudig meegroeien met bedrijven die al wat langer succesvol zijn. Een heldere en stevige basis voor jouw webshop.

Maak voor mij een webshop
Sjoerd Oosterhoff - over mij - Pencil 2 Pixel
Ik werk met Wordpress - Webshop software - Pencil 2 Pixel

WordPress -WooCommerce

Waarom WooCommerce?

 • Icoon checkmark
  Veel design mogelijkheden in combinatie met WordPress
 • Icoon checkmark
  Flexibel en gebruiksvriendelijk CMS
 • Icoon checkmark
  Handige tools om jouw online winkel uit te breiden.

WordPress is het meest gebruikte CMS om websites in te bouwen. WooCommerce is daar een officiële plug-in van. Deze plug-in zorgt er voor dat het omzetten van jouw website naar een webshop vlekkeloos gaat.

Maak voor mij een webshop

Een webshop waar je alle kanten mee op kunt

Makkelijk en snel zelf aanpassingen doen

Natuurlijk wil je niet voor elke kleine aanpassing aan je webshop hulp in moeten schakelen. Een stukje tekst, of een nieuwe knop? Dat kun je ook prima zelf! Een webshop van Pencil 2 Pixel pas je eenvoudig zelf even aan. Dat scheelt tijd, en geld!

Plan een strategiesessie

Gebouwd voor Google

Jouw nieuwe webshop wordt van begin af aan speciaal gebouwd om goed vindbaar te zijn in Google. Wat betekent dat? Geen technisch rommeltje aan de achterkant van je site. Snelle laadtijden. En goed vindbaar in de zoekresultaten. Zo weet je zeker dat klanten je altijd gemakkelijk online kunnen vinden.

Plan een strategiesessie

Koppel je favoriete apps

Eenvoudig werken is fijn werken. Daarom kun je bij ons je webshop heel makkelijk koppelen aan je favoriete systemen. Denk bijvoorbeeld aan Sendcloud, Myparcle of het CRM-systeem dat je gebruikt.

Plan een strategiesessie

Voldoe aan de nieuwste eisen

Sinds de introductie van nieuwe open source technologieën zoals ChatGPT wordt het makkelijker om websites te hacken. Dat geldt ook voor WordPress-websites. Ik houd bij de bouw van jouw webshop hier alvast rekening mee. Een webshop die qua veiligheid helemaal klaar is voor de toekomst. En ook niet verkeerd: je voldoet ook direct aan de nieuwe AVG-eisen.

Plan een strategiesessie

FAQ

Hoe bepaal ik de beste zoekwoorden voor mijn webshop in Nijmegen?

Gebruik tools zoals Google Keyword Planner, Semrush en Google Trends om effectieve zoekwoorden te identificeren. Deze tools geven inzicht in zoekvolumes, moeilijkheidsgraden van zoekwoorden en zoekpatronen, wat helpt bij het richten op zoekwoorden die waarschijnlijk verkeer in de regio Nijmegen zullen aantrekken. Onthoud dat zoekvolumegegevens vaak geschat zijn en seizoensgebonden kunnen zijn, dus gebruik deze tools om de relatieve populariteit en trends in de loop van de tijd te vergelijken.

Wat zijn de belangrijkste stappen om mijn webshop te optimaliseren voor betere SEO?

Belangrijke stappen omvatten het creëren van hoogwaardige, unieke content, het optimaliseren van click-through rates met overtuigende SERP-snippets, het gebruiken van strategische call-to-actions, ervoor zorgen dat uw website veilig is (HTTPS) en social media gebruiken voor een groter bereik. Regelmatige monitoring en tracking van prestaties met tools zoals Google Analytics is ook cruciaal voor voortdurende verbetering.

Hoe belangrijk is bloggen voor de SEO van mijn webshop?

Een blog onderhouden kan de SEO van uw webshop aanzienlijk verbeteren. Websites met blogs hebben 434% meer geïndexeerde pagina's, wat de zichtbaarheid op zoekmachines verbetert. Blogs vergemakkelijken ook interne linkbuilding en vestigen uw expertise en kennis over uw producten, wat zowel de verkoop als SEO verbetert​.

Kan sociale media invloed hebben op de SEO van mijn webshop?

Hoewel de aanwezigheid op sociale media niet direct de SEO versterkt, kan het leiden tot waardevolle backlinks en de merkherkenning vergroten, waardoor uw organische click-through rate verbetert. Het is een krachtig hulpmiddel voor contentdistributie, het verhogen van merkreputatie en uiteindelijk het genereren van verkeer, of het nu afkomstig is van organische zoekresultaten of sociale mediaplatforms.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste SEO-trends en -ontwikkelingen voor mijn webshop?

Informatief blijven is cruciaal in het constant evoluerende veld van SEO. Blijf op de hoogte door industrieblogs te lezen, SEO-experts op sociale media te volgen, conferenties en workshops bij te wonen en deel te nemen aan online fora en gemeenschappen. Deze proactieve aanpak zorgt ervoor dat uw webshop zich aanpast aan nieuwe algoritmen, technieken en trends.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij
Pencil 2 Pixel?

Kom dan langs voor een kopje koffie of een vrijblijvende strategiesessie!