Mijn naam is
Sjoerd Oosterhoff

Mijn naam is Sjoerd Oosterhoff en in 2015 begon ik met Pencil 2 Pixel, met als doel een betrouwbare IT-partner te zijn. Ik zag om me heen veel reclamebureaus, freelancers en zzp'ers die mooie beloften deden maar ze niet nakwamen. Dat moest anders kunnen, dacht ik.

 • Icoon checkmark
  Sportief
 • Icoon checkmark
  Doorzetter
 • Icoon checkmark
  Koffiefanaat
 • Icoon checkmark
  Soms iets te eigenwijs (pluk de voordelen ervan)
Sjoerd Oosterhoff - over mij - Pencil 2 Pixel

Even voorstellen:

Ik ben Sjoerd Oosterhoff, 27 jaar oud, en ik kom uit het prachtige Nijmegen. Ik ben een liefhebber van een goed bakje koffie (Quality Time Coffee). Buiten mijn werk ben ik vaak te vinden in de sportschool, buiten (bijvoorbeeld wielrennen of hardlopen), of in het zwembad. En ja, het klopt, ik ben aan het trainen voor de Iron Man.

Sjoerd Oosterhoff - sportfoto - Pencil 2 Pixel

Een van mijn favoriete uitspraken is: "Doe wat je zegt, en zeg waar het op staat." Ik hou van duidelijkheid en transparantie staat bij mij op de eerste plaats. Ik ben samen met Stan (StanOnline) Pencil 2 Pixel gestart. We begonnen als marketingbureau en werkten de eerste jaren samen. In 2017 stapte Stan uit het bedrijf, waarna ik alleen doorging. Recentelijk heeft Pencil 2 Pixel een transformatie ondergaan. Ik heb veel diensten geschrapt en focus me nu uitsluitend op het bouwen en optimaliseren van webshops. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jouw producten hoog in Google verschijnen en potentiële klanten worden verleid om ze te kopen.

Of je nu op zoek bent naar iets volledig nieuws, een nieuw product op de markt wilt brengen, of niet tevreden bent met je huidige resultaten, je bent van harte welkom voor een kopje Quality Time Coffee in mijn kantoor in Nijmegen. We kunnen kennismaken en de mogelijkheden bespreken, geheel vrijblijvend. Niets moet, alles kan!

Sjoerd Oosterhoff - over mij - Pencil 2 Pixel

Nog even wat anders - ik heb dyslexie. Tegenwoordig is dat een vrij bekend label. Heb er totaal geen moeite mee. Soms zorgt het zelfs voor wat hilarische momenten, zoals wanneer ik per ongeluk twee spreekwoorden door elkaar haal of ze combineer. Ik zeg altijd tegen mijn klanten dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor wat online verschijnt. Ik lees namelijk vaak over de eenvoudigste foutjes heen. Nu weet je dat alvast! 😉

Dus, wanneer kom je kennismaken in Nijmegen?

Benieuwd naar de mogelijkheden bij
Pencil 2 Pixel?

Kom dan langs voor een kopje koffie of een vrijblijvende strategiesessie!