Het maakt niet uit wat je nodig hebt wij kunnen je daarmee helpen

Pencil 2 Pixel is een reclamebureau dat zich onderscheidt van alle andere reclamebureaus. Nu zul je wel denken: dat zegt iedereen want anders ben je hetzelfde. Ja dat klopt, maar wij verkopen je geen tientallen uren voor werk wat daadwerkelijk maar 2 uur werk is.

Wanneer je met ons aan tafel een kopje Quality Time Coffee drinkt, zul je geen verkooppraatjes horen of dure termen waar je niks van snapt. Wij vertellen jou wat wij je kunnen bieden, kunnen wij het niet bieden of zien wij geen goeie samenwerking, dan hoor je dat direct van ons. Straight to the point. Daar heb jij wat aan en wij ook.

Nu weer je dat de focus vooral op Online marketing ligt. Maar wij zijn van mening dat de kracht van de reclame wereld: het totale pakker is. Je huisstijl is verfrissend, je loopt vooruit op de tijd, je blijft de basis reclame producten gebruiken zoals visitekaartjes, briefpapier en schrijfwaren. En dit is de reden waarom wij ons een reclamebureau noemen en geen IT bedrijf. Naast de focus op online marketing leveren we alsnog het hele pakketje af.

Pencil 2 Pixel is een reclamebureau in zich focust op de online marketing. Dat zegt niet dat wij geen huisstijlen kunnen realiseren of geen drukwerk leveren.

De kracht van Pencil 2 Pixel is om jouw bedrijf online beter zichtbaarder te maken en te onderscheiden van de rest. Je valt op naast je concurrenten en daarnaast, wat wij het belangrijkste vinden is de snelheid die wij hebben. Je hoeft geen weken of maanden te wachten. Nee, wij starten in bijna alle gevallen direct met jouw minpunten wat onze pluspunten zijn: online marketing.

Wie zit er achter Pencil 2 Pixel?

De kracht die Pencil 2 Pixel heeft, komt van Sjoerd Oosterhoff vandaan. Oftewel ik. Mijn naam is Sjoerd Oosterhoff en ik ben 26 jaar oud. Ik hou er zelf niet van om over mijzelf te praten maar hier zou het toch even moeten. Even een korte introductie wat ik allemaal gedaan heb.

Graag een kopje koffie drinken?

Kom gerust langs op ons kantoor in Nijmegen. De koffie staat altijd voor je klaar.